Kingiabi: 3 kinki inimesele, kelle päevad mööduvad enamasti rooli taga

Teine advent on lähenemas, kuid autojuhid või tempoka eluviisiga inimesed veedavad sellest hoolimata mitmeid tunde päevas rooli taga, et kõik toimetused kiirel perioodil tehtud saaks. Seetõttu oleme välja valinud kolm kingiideed neile, kelle päevad mööduvad enamasti autos.

Autolaadija

Navigeerimisrakenduste kasutamine ja muusika kuulamine kulutab korralikult telefoni akut ning sellepärast on autolaadija igasse autosse hädavajalik, et ebameeldivaid olukordi ette ei tuleks.

Kahe USB pesaga Samsungi laadija võimaldab laadida kahte seadet korraga ja AFC funktsioon kiirendab protsessi nii palju, et nullist sajani laadimine võtab aega vaid ligikaudu tund. Samuti tuleb sellega kaasa kaabel, seega enam ei pea tuppa tagasi jooksma, kui see maha on ununenud.

Telefonihoidik

Nutiseadmete kasutamine roolis on küll keelatud, kuid telefon peaks siiski sõidujuhiste vaatamiseks olema vaadet häirimata mugavalt silme ees. Telefonihoidik seda ülesannet ka täidab ja vastutab selle eest, et seade kuskil niisama ei vedeleks.

Ideal of Sweden pakub innovatiivset lahendust, milleks on magnetiga telefonihoidik. 360 kraadi pöörlev hoidik paigaldatakse ventilatsiooniavasse ning telefoni tagaküljele kinnitatakse kleepsuga metallplaat, mille abil saab kiirelt telefoni hoidikule asetada. Magnetiga lahenduse tõttu sobib see igale telefonimudelile, olenemata telefoni suurusest.

Hands-free peakomplekt

Mõned kõned kannatavad oodata, teised on aga kiireloomulised ning vajavad vastamist. Käed-vabad süsteem lasebki samal ajal käed roolil hoida, kuid samas ka olulised jutuajamised maha pidada.

Üheks variandiks on Bluetoothiga Celly peakomplekt, mis on kerge ja ergonoomilise disainiga ning sobib mõlemasse kõrva. Ka kõnedele vastamine ja helitugevuse reguleerimine käib sellega vaid lihtsa nupulevajutusega, et peamine fookus siiski liikluse jälgimisele jääks.

Ostes jõulukingid Elisast, osaled automaatselt 3500-eurose kingikoti loosis.

Märksõnad: , ,

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.