Video: LG tegi teleri, mis end kokku rullib, kui sa seda ei vaata

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.
Foto: REUTERS/Steve Marcus/Scanpix

LG tõi maailma suurimal tehnoloogiamessil CES avalikkuse ette uue Signature OLED TV R mudelinimega televiisori, mis end kokku rullib, kui kasutaja seda parasjagu ei vaata.

Kui telerit parasjagu ei vaadata, kerib see end kokku oma jaluse sisse. Kui see tehtud, ei ole toas mitte must silmatorkav ristkülik, vaid väiksem hõbedane risttahukas. Sama jaluse sisse on ehitatud ka 100-vatine kõlar, mida saab kasutada muusika kuulamiseks isegi siis, kui teler on parasjagu kokku rullitud.

LG sõnul ei muuda rullitav teler kasutajate jaoks midagi halvemaks ehk vaatamiskogemus peaks olema samaväärne iga teise samaväärse teleriga.

Teler rullib end kokku umbes 10 sekundiga. Soovi korral on võimalik jätta jalusest välja paistma veerand ekraanist, et näha sealt näiteks muusikarakenduse kontrollnuppe.

https://www.youtube.com/watch?v=br9yftCP9Mg

Teleri täpne hind pole teada, kuid ilmselt kujuneb see suureks. Portaal The Verge märgib, et LG praegune kõige silmatorkavam teler, üliõhuke Wallpaper TV, maksab üle 8000 dollari, seega või uus toode veelgi kallimaks osutuda.

Uus teler jõuab müügile kevadel.

LG on painduva ekraani tehnoloogiat messidel näidanud juba aastaid, möödunud aastal näitas firma CESil ka sama teleri prototüüpi.

Märksõnad: , ,

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.