2021. aasta parimate AnTuTu tulemustega telefonid

AnTuTu skooriga on võimalik tänapäeval võrrelda erinevate mobiiltelefonide – Androidi – seadmete võimekust ning võimsust teineteisega. Antutu skoor kui andmemahtude võrdluse konstant aitab tarbjal teha just enda jaoks parima valiku. Mida tähendavad AnTuTu tulemused tegelikult ning millised nutiseadmed on 2021. aastal rühkinud kõige kõrgemasse tippu?

Igal aastal ja ka teatud perioodi järel tehakse uuematele ja ka vanematele nutiseadmetele AnTuTu tehniline test ning kogutud andmete põhjal väljastatakse edetabel. Alla laetud kasiinomängud on viimasel ajal neelanud telefonides palju andmemahtu, kuid kui eraldada Nutz Online Casino sellest väljundist, siis saab tõdeda, et mitte iga äpp ei koorma telefoni just oma andmemahu kasutamisega, kuigi ka seda võetakse arvesse.

Kokkuvõttes on igale telefonile antud numbriline skoor ning lisatakse võrdlus tabelisse teiste mudelite kõrvale. UX (kasutajasõbralikkus) paigutub tabeli esimesse loendisse ning hindab personaalse kasutajasõbralikkuse tingimusi.

AnTuTu skoori petmiseks on väljamõeldud palju erinevaid rakendusi ja lisaäppe kuid AnTuTu ise uuendab oma kontrollvara piisavalt tihti. Alates 2011. aastast on Androidi põhivaral loodud telefone testitud ja hinnatud kvaliteedi ja parima kogemuse saamiseks.

Top 3 AnTuTu skooriga nutitelefonid

Xiaomi Black Shark 4 Pro

Tere tulemast, Black Shark 4, mis on Xiaomi uusim mängimiseks sobilike nutitelefonide tiimi liige. Black Shark 4 Pro eristab 888 asemel Snapdragon 870 ja veidi teistsuguse kaamerakomplekt, kuid siiski on Black Shark 4 endiselt muljetavaldav telefon.

Telefoni aku on võimalik täis laadida juba 17 minutiga, kuid see sõltub siiski ka laadja võimsusest. Telefon sobib siiski suurepäraselt mängude mängimiseks ning selle kiire protsessor pakub parimat kogemust ja kiirust.

Xiaomi Black Shark 4 Pro teenis ka kõige kõrgema tulemuse AnTuTu võrdluses 2021. aastal.

OPPO Find X3 Pro

See telefon tuli turule just hiljuti, 2021. aasta mais, teenides üle 740 000 punkti. Oppo loojate soov oli muuta eelnevaid harjumuspäraseid vorme ja tutvustada ebatraditsioonilisi uuendusi – olgu see siis pööratav või hüpikkaamera, geomeetriast inspireeritud paneelid, VOOC kiirlaadimine või isegi jalgpalliteemalised telefonid.

Uusim Find X3 Pro lipulaev ei pelga innovatsiooni – lisaks tipptasemel spetsifikatsioonidele ja disainile panustab uus Find X3 ka 10-bitistele värvidele.

Nubia’s RedMagic 6 Pro

See telefon on mõeldud just mängimiseks. Tänu kiirele protsessorile, uuele kaamerale ning paljudele lisavõimalustele hoiab Nubia tabelis vankumatult tugevat 3. kohta.

Telefonile on sisse ehitatud jahutus, mis teeb selle kasutamise aja pikemaks ning ülekuumenemise peaaegu võimatuks. Sellele mudelile eelnenud RedMagic 6 on oma skoorilt veel vaid sammukese maas Pro versioonist.

lähemalt Antutu tähenduse ja tulemuste protsessiga tutvumiseks, tuleb alla tõmmata benchmark äpp või googeldada ‘parima antutu skooriga nutiseadmed’. Tavaliselt ulatuvad uute väljalaskega telefonid pea 900 k punkti ning vaid nii tead, et Hiinas pärit algoritmi alusel, on telefonid läbi teinud põhjaliku kontrolli.Antutu omanik on Cheetah Mobile.

TähelepanuTegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.