Millal kinnitada teler seinale?

Teleri paigutamine võib olla paras väljakutse, kuna arvestama peab väga erinevate aspektidega. Lisaks vaatamiskaugusele tuleb otsustada ka selle paiknemine – kas paigaldada teler seinale või asetada see hoopis kapi peale?

Seinal olev teler hoiab ruumi kokku

Suurim eelis, mida seinale kinnitatud teler pakub, on ruumisääst. Paigaldamiseks ei pea olema vaba alust, vaid piisab seinast. Päris ilma abivahenditeta muidugi ei saa, vajalik on kasutada spetsiaalselt kinnitust. Neid aga on saadaval igale telerile ning paljud on ka universaalsed.

Lisaks sellele võimaldab seinale paigaldatav teler valida endale sobiv kõrguse, mitte ei pea leppima aluse fikseeritud kõrgusega. Samuti on võib selline teler olla efektseks sisustuselemendiks ja tõmbenumbriks.

Kes just selle eesmärgiga soovivad omale teleri soetada, võivad vaadata lähemalt Samsung The Frame teleri poole. Nagu nimigi ütleb, on tegu sisuliselt pildiraamiga, millel ka teleri funktsioon.

The Frame võimaldab sul alla laadida ja näidata erinevaid kunstiteoseid ning tänu Samsungi kvantpunkttehnoloogiale kuvatakse need selliste toonidega nagu päriselus. Vastavalt ruumi värvilahendusele on võimalik valida ka teleri raami värvi.

Tänu lähedussensorile lülitub teler välja ning hoiab kokku energiat, kui keegi läheduses ei viibi.

Aluse peale paigaldamine on praktilisem

Ka aluse peale paigaldamisel on omad eelised. Nii saad vabalt ja lihtsalt teleri asukohta muuta, kui selleks vajadus või soov peaks tekkima. Samuti on palju lihtsam kaablitele ja ühendustele teleri taga ligi pääseda.

Kuigi kõige lihtsam viis on teler panna kapi peale, leiab Samsungi valikust mitmeid ägedaid aluseid, mis toimivad ka sisustuselementidena. Statiivi kujundusega jalg sobib mitme Samsungi teleriga, on voolujooneline ning võimaldab ka mugavalt teleri kõrgust seadistada.

Kes aga näiteks The Frame telerit ei soovi seinale kinnitada, sellele on Samsung andnud võimaluse kasutada alust Studio Stand. See on sama minimalistlik ja stiilne nagu teler ise ning annab kombinatsioonis veelgi efektsema tulemuse.

Märksõnad: , ,

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.